Deze keer is het interview met de g-unit van ons team namelijk Jelle. Hij lijkt misschien een beetje gevaarlijk maar dat is hij ook. Toch HEEFT DEZE JONGEN EEN HART VAN GOUD. In ieder geval heeft hij een ketting van goud

Tekst: Frank , Jeroen
Afbeeldingen: Frank

 

- Advies: Altijd 5 meter afstand bewarenHoe ben je met het surfen in aanraking gekomen?

Aaaaaaaaaaaaaaaight biatch, lang verhaal. Ik chillde aan het water met me braddas toch, zie ik zon kaas op een surfboard toch, zegt me mattie: éeee wat doet die bakra? Ik zo ewa swa ik weet niet wat die man doet. Dus ik loop met me waterdichte pipa het water in om die g eens te bokken. Hij zo ewaaa ik heb geen doekoe maar wel bangas. Hij zei dat ie Jeroen heette. Ik dacht:  blijf cool op de oekoe en zei dus tegen mijn homies wat een bana het was,  maar eigenlijk vond ik die man wel kapot chill. Maar beetje kakka dat mn maatjes hem niet gruwelijk vonden. Dus dit vond ik wel lelijk. Volgende dag ik naar Batavus op mn pattas  toch om te werken toch, ik kwam binnen en zag gelijk die mocroflavour staan. Ik dacht aaaight ik groet m.  Dus ik die man spreken hij zo: Éeee je kan wel keertje mee mattie met surfen player! Ik dacht g.. die man is wel relax. Dus ik volgende dag surfen toch.

Hoe ben je bij surfteam heerenveen terecht gekomen?

Éeee die andere kazen vonden mij goed toch want ik leer sneller dan die kakka nederlanders, dus ik zo eee rustig g, ik kom wel in jullie teampje toch.
 

Is het zwaar als enige freestyler in STH ?

no spang swa, meestal zet ik die trick tantoe hard en checkt iedereen wat ik deed. soms
staat er dan een chick aan de kant en wil ik de rest van de click gewoon bokken om met haar
te gaan bekken. maar dat was vroeger, nu doe ik dat niet meer omdat ik weet dat STH wel een banga voor me hosselt als ik zin krijg tijdens het surfen.
 

Waarom vaar je starboard?

 

Beter doe je normaal g...


heb je ook nog hobby’s naast het surfen?

Swa standaard heb ik elke woensdag avond een drive-by in me waggie toch. Ook chill ik elke middag tantoe hard bij de freerecordshop met me click. Maar die freaks doen gierig toch en sturen ons weg, wij dissen hun altijd toch.


Bedankt voor je tijd Jelle! We hopen dat je nog een lange tijd bij Surfteam Heerenveen zal blijven zodat de doekoes binnen blijven stromen zoals je zo mooi weet te zeggen!- Jelle skaffa